Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 240x120x12cm

€ 269,00

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 240x120x12cm

Totaalprijs
269,00 269,00 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Productnummer: 207458
Voor unieke tegels in je tuin zijn Schellevis tegels een uitstekende keuze. Je kunt Schellevis tuintegels herkennen aan de unieke en open structuur, welke zowel aan de bovenkant als de zijkant van de tegel zichtbaar is. Schellevis tegels zijn niet voorzien van een vellingkant en lopen taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde. De betontegels zijn slipvast en daarom perfect voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze tuintegel is 240x120 centimeter en heeft een dikte van 12 centimeter. De Schellevis tegels zijn antraciet van kleur.

Onderhoud van Schellevis tegels
We adviseren je voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, gebruik dan roestvrij water. Houd er rekening mee dat er leefkrasjes kunnen ontstaan door gebruik van de tegels. Na verloop van tijd zullen deze door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de juiste voegbreedte. Een bredere voeg geeft een meer landelijke uitstraling, terwijl een smallere voeg juist een strakker uiterlijk creëert. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met ongeveer 1 centimeter per meter afschot.
Plus- en minpunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij
Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antra
Volledige afmeting los product 120 x 12 x 240 cm
Nettogewicht 770 kg
Breedte 120 cm
Hoogte 12 cm
Diepte 240 cm
Vorstbestendig
Geschikt voor oprit