Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 80x80x10cm

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 80x80x10cm

m2
Stuk
Totaalprijs
58,10
90,64 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 200543
Schellevis tegels staan bekend om de unieke en open structuur van de tegel. Deze structuur is zichtbaar aan zowel de zijkant als de bovenkant van de tegel en is compleet anders ten opzichte van andere terrastegels. De Schellevis tegel heeft geen vellingkant en loopt taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde. De betontegels zijn slipvast en daarom perfect voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Deze tegel betreft de kleur antraciet en is 80x80 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Je kunt Fixs Bioreiniger gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegels. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, zorg er dan voor dat het water roestvrij is. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, weersomstandigheden, gebruik en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Met de Tuinvisie calculator kun je het aantal benodigde tegels berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt voor jouw tuin. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg voor een stabiele en vlakke ondergrond, voordat je de Schellevis tegels gaat leggen. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antra

Afmetingen

Volledige afmeting los product 80 x 10 x 80 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 10 cm
Diepte 80 cm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit