Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 80x80x5cm

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 80x80x5cm

m2
Stuk
Totaalprijs
41,20
64,27 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 201440
Kies voor een uniek tegelterras met de Schellevis tegels van Tuinvisie. Deze speciale tegels zijn te herkennen aan de unieke, open structuur. De structuur is zowel aan de zijkant als de bovenkant van de tegel zichtbaar. De betontegels zijn slipvast en daarom een uitstekende keuze voor een terras. Verder heeft de Schellevis tegel geen vellingkant en loopt de tegel met ongeveer 1,5 mm taps toe. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze antraciet betontegel is 80x80 centimeter en heeft een dikte van 5 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Wil je de tegels schoonmaken met water uit een bron? Gebruik dan roestvrij water tijdens het schoonmaken. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, onderhoud, belopen en weersomstandigheden minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator geeft aan hoeveel tegels je nodig hebt voor het tuinproject. Bepaal vervolgens de juiste voegbreedte voor jouw terras. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg voor een stabiele en vlakke ondergrond, voordat je terrastegels gaat leggen. Houd hierbij rekening met ongeveer 1 centimeter per meter afschot.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig