Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 100x100x8cm

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 100x100x8cm

m2
Stuk
Totaalprijs
81,70
81,70 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 204682
Schellevis tegels zijn de perfecte keuze als je een uniek terras wil aanleggen. Kenmerkend aan deze tegels is de oud-Hollandse en open structuur, welke aan zowel de zijkant als de bovenkant van de tegel zichtbaar is. Schellevis tegels lopen met 1,5 mm per zijde taps toe en zijn niet voorzien van een vellingkant. De betonnen tegels carbon zijn slipvast en daarom een goede keuze voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Deze carbon betontegel is 100x100 centimeter met een dikte van 8 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd minstens 30 centimeter afstand tot de tegel bij het sproeien. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dien je roestvrij water te gebruiken. Door gebruik kunnen er op de tegels leefkrasjes ontstaan. Deze krassen zullen minder zichtbaar worden na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond, voordat je terrastegels gaat leggen. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Carbon
Kleur Carbon

Afmetingen

Volledige afmeting los product 100 x 8 x 100 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 8 cm
Diepte 100 cm
Gewicht 178 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit