Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 150x120x10cm

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 150x120x10cm

Totaalprijs
167,00 167,00 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209668
Kies voor unieke terrastegels met prachtige Schellevis tegels. Je kunt de tegels in één oogopslag herkennen aan de open, bijzondere structuur. Deze structuur is zowel aan de zijkant als de bovenkant van de tegel zichtbaar. De Schellevis tegel loopt taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde en is niet voorzien van een veilingkant. De betontegels zijn slipvast en daarom een uitstekende keuze voor de aanleg van een terras. Deze carbon betontegel is 150x120 centimeter en heeft een dikte van 10 centimeter. De Schellevis tegels zijn ook in andere formaten en kleuren verkrijgbaar.

Onderhoud van Schellevis tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Houd er rekening mee dat er leefkrasjes op de tegels kunnen ontstaan door gebruik. Deze krassen zullen minder zichtbaar worden na verloop van tijd door weersomstandigheden, belopen, onderhoud en gebruik.

Het leggen van betontegels
Je kunt het aantal benodigde tegels berekenen met de Tuinvisie calculator. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels nodig zijn voor jouw tuinproject. Bepaal vervolgens de voegbreedte voor het tegelterras. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg eerst voor een stabiele en vlakke ondergrond, voordat je de terrastegels gaat leggen. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig