Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 200x100x10cm

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 200x100x10cm

Totaalprijs
179,10 179,10 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209665
Creëer een uniek terras met Schellevis tegels van Tuinvisie. Deze carbon betontegel is 200x100 centimeter met een dikte van 10 centimeter. De Carbon tuintegel heeft een unieke Schellevis structuur aan zowel de zijkant als de bovenkant van de tegel. Schellevis tegels hebben geen vellingkant en lopen met ongeveer 1,5 mm per zijde taps toe. Deze betontegels Carbon zijn slipvast en daarom een goede keuze voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar.

Onderhoud van Schellevis tegels
We adviseren je om Fixs Bioreiniger te gebruiken voor het verwijderen van vlekken, groene aanslag en/of vervuiling op je tegels. Houd minstens 30 centimeter afstand tot de tegel bij het sproeien. Indien je de tegels gaat schoonmaken met water uit een bron, zorg dan voor het gebruik van roestvrij water. Houd er rekening mee dat door gebruik leefkrasjes op de tegels kunnen ontstaan. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, belopen, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Met de Tuinvisie calculator kun je het aantal benodigde tegels berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt voor jouw tuinproject. Bepaal welke voegbreedte gewenst is. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Carbon
Kleur Carbon

Afmetingen

Volledige afmeting los product 200 x 10 x 100 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 10 cm
Diepte 100 cm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit