Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 200x50x10cm

Schellevis Oudhollands Carbon Tegel 200x50x10cm

m2
Stuk
Totaalprijs
89,55
89,55 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 610133
Ben je op zoek naar een terrastegel met een unieke structuur? Dan zijn de Schellevis tegels van Tuinvisie een uitstekende keuze. De Schellevis tegels zijn in één oogopslag herkenbaar aan de open, bijzondere structuur. Deze oud-Hollandse structuur is zowel aan de bovenkant als de zijkant van de tegel zichtbaar. De Schellevis tegel loopt met ongeveer 1,5 mm per zijde taps toe en heeft geen vellingkant. De betontegels zijn slipvast en daarom perfect voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze carbon betontegel is 200x50 centimeter met een dikte van 10 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Wil je groene aanslag, vervuiling en/of vlekken van je tegels verwijderen? We adviseren je om daarvoor Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd minstens 30 centimeter afstand tot de tegel bij het sproeien. Indien je de tegels gaat schoonmaken met water uit een bron, dan moet het water roestvrij zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, belopen, onderhoud en weersomstandigheden minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Met de Tuinvisie calculator kun je berekenen hoeveel tegels je nodig hebt. Vul het aantal m² in en de calculator berekent hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de gewenste voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg juist een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Carbon
Kleur Carbon

Afmetingen

Volledige afmeting los product 200 x 10 x 50 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 10 cm
Diepte 50 cm
Gewicht 225 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden