Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 120x60x7cm

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 120x60x7cm

Totaalprijs
50,84 50,84 per stuk
Stuk
Nog maar 148 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 207916
Een unieke tegel leg je gegarandeerd in je tuin met de Schellevis tegels van Tuinvisie. De unieke tegels zijn te herkennen aan de open structuur aan zowel de bovenkant als de zijkant van de tegel. De Schellevis tegel loopt taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde en is niet voorzien van een veilingkant. De betontegels zijn slipvast, geschikt voor de aanleg van een oprit en vorstbestendig. Je kunt de Schellevis tegels in verschillende kleuren en formaten bestellen bij Tuinvisie. Deze grijze betontegel is langwerpig van vorm met een afmeting van 120x60 centimeter.

Schellevis tegels onderhouden
Je kunt het beste Fixs Bioreiniger gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Indien je de tegels gaat schoonmaken met water uit een bron, zorg dan voor roestvrij water. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, weersomstandigheden, belopen en onderhoud minder te zien zijn.

Het leggen van betontegels
Je kunt het aantal benodigde tegels voor jouw tuinproject berekenen met de Tuinvisie calculator. Vul het aantal m² in en de calculator berekent hoeveel tegels nodig zijn. Bepaal vervolgens welke voegbreedte je wilt toepassen. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg juist een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg daarnaast voor een stabiele en vlakke ondergrond, voordat je tegels gaat leggen. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig