Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 240x120x12cm

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 240x120x12cm

Totaalprijs
254,10 254,10 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 210982
Kies voor een uniek tegelterras met tegels uit ons prachtige Schellevis-assortiment. De Schellevis tegels zijn te herkennen aan de bijzondere, open structuur. Deze oud-Hollandse structuur is zowel aan de bovenkant als aan de zijkant van de tegel zichtbaar. De Schellevis tegel loopt taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde en heeft geen veilingkant. De betontegels zijn slipvast en daarom de juiste keuze voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze grijze betontegel is 240x120 centimeter en heeft een dikte van 12 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Gebruik Fixs Bioreiniger voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels. Houd bij het aanbrengen minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het roestvrij water te zijn. Er kunnen leefkrasjes ontstaan op de tegels door gebruik. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, belopen, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent het aantal benodigde tegels uit. Bepaal vervolgens de juiste voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met ongeveer 1 centimeter afschot per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Grijs
Kleur Grijs

Afmetingen

Volledige afmeting los product 120 x 12 x 240 cm
Breedte 120 cm
Hoogte 12 cm
Diepte 240 cm
Gewicht 770 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Vorstbestendig

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit