Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 80x80x5cm

Schellevis Oudhollands Grijs Tegel 80x80x5cm

m2
Stuk
Totaalprijs
39,39
61,45 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 202873
Ben je op zoek naar een terrastegel met een unieke structuur? Dan zijn de Schellevis tegels van Tuinvisie de perfecte keuze. De Schellevis tegels zijn te herkennen aan de open, bijzondere structuur. Deze oud-Hollandse structuur is zowel aan de bovenkant als de zijkant van de tegel zichtbaar. Schellevis tegels zijn niet voorzien van een vellingkant en lopen met ongeveer 1,5 mm per zijde taps toe. De betontegels zijn slipvast en daarom uitstekend te gebruiken voor de aanleg van een terras. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze grijze betontegel is 80x80 centimeter met een dikte van 5 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Wil je de tegels schoonmaken met water uit een bron? Gebruik dan roestvrij water. Heb je groene aanslag, vervuiling en/of vlekken op je tegels? Dan adviseren we je gebruik te maken van Fixs Bioreiniger. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Let op: door gebruik kunnen er op de tegels leefkrasjes ontstaan. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, onderhoud en weersomstandigheden minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Je kunt de Tuinvisie calculator gebruiken om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de gewenste voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig