Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Scienza Lombarde 60x60x4cm

€ 13,67

Scienza Lombarde 60x60x4cm

Productnummer: 611828
€ 13,67
m2
Stuk
€ 13,67
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Scienza serie is een collectie terrastegels met uitstekende eigenschappen en is verkrijgbaar in 9 verschillende designs met een formaat van 60x60x4cm. Een ruime keuze aan kleuren, zodat u terrastegels kunt kiezen die het beste bij uw smaak en behoeften passen.
De terrastegels uit deze serie hebben een wolkvormige nuance, die bijdraagt aan een interessante visuele uitstraling. De tegel springt in het oog door zijn subtiel vormgegeven scherpe hoeken, waardoor de voegen nog smaller en verfijnder lijken. Tegels uit de Scienza serie hebben geen facetrand, ze hebben een vlakke rand zonder afschuining of afsnijding, wat zal bijdragen aan een strakke en moderne uitstraling.
De tegels uit de Scienza serie zijn waterafstotend dankzij de 2-voudige impregnering, hierdoor zullen de tegels minder vocht absorberen en zijn ze beter bestand zijn tegen water- en weersinvloeden. Deze dubbele beschermlaag biedt bovendien extra bescherming tegen vuil, slijtage en verkleuring.
De Scienza tegels zijn bovendien geborsteld, wat betekent dat het oppervlak van de tegels is bewerkt met roterende borstels. Deze bewerking zorgt ervoor dat de tegels minder krasgevoelig zijn, wat ze nog onderhoudsvriendelijker maakt in het gebruik.
Breedte cm 60
Hoogte cm 0
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 31
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Geschikt voor oprit 4
Verminderde kans op kalkuitbloei 5
Volledige afmeting 60x60x4cm
Kleur omschrijving Bruin
Gewicht 31