Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

SOLA Bouwstatief BST

€ 119,00 € 95,20

SOLA Bouwstatief BST

Productnummer: 611943
€ 119,00 € 95,20
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Het SOLA Bouwstatief BST is een duurzaam en robuust statief dat is ontworpen voor gebruik in de bouw en bij landmeetkundige toepassingen. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren is. Het statief heeft een telescopische middenkolom die tot 150 cm in hoogte kan worden uitgeschoven. De poten van het statief zijn ook verstelbaar, wat zorgt voor stabiliteit op oneffen terrein.
Een van de belangrijkste kenmerken van het SOLA Bouwstatief BST is de mogelijkheid om een breed scala aan meetinstrumenten te ondersteunen, waaronder laserwaterpassen, total stations en theodolieten. De statiefkop heeft een universeel montageplatform met een 5/8" schroefdraad, dat compatibel is met de meeste meetinstrumenten.
Al met al is het SOLA Bouwstatief BST een betrouwbaar en veelzijdig statief dat zeer geschikt is voor gebruik in constructie- en landmeetkundige toepassingen. De stevige constructie, verstelbare poten en telescopische middenkolom maken het een waardevol hulpmiddel voor professionals in deze industrieën.
Breedte cm 17
Hoogte cm 14
Diameter mm 0
Gewicht kg 4.76
Gewicht 4.76