Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

SOLA Compact statief FST

€ 66,99 € 53,59

SOLA Compact statief FST

Productnummer: 611965
66.99 53.59 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Het SOLA Compact statief FST is een lichtgewicht en draagbaar statief ontworpen voor gebruik met camera's en andere fotografie-apparatuur. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij zowel duurzaam als gemakkelijk mee te nemen is. Het statief heeft een telescopische middenkolom die tot 120 cm in hoogte kan worden uitgeschoven. De poten van het statief zijn ook verstelbaar, wat zorgt voor stabiliteit op oneffen terrein.
Een van de belangrijkste kenmerken van de SOLA Compact statief FST is de mogelijkheid om een breed scala aan camera's en andere fotografie-apparatuur te ondersteunen. De statiefkop heeft een universeel montageplatform met een 1/4"-schroefdraad, dat compatibel is met een breed scala aan meetinstrumenten, waaronder laserwaterpassen en totalstations.
Al met al is het SOLA Compact statief FST een betrouwbaar en veelzijdig statief dat zeer geschikt is voor gebruik in constructie- en landmeetkundige toepassingen. De stevige constructie, verstelbare poten en telescopische middenkolom maken het een waardevol hulpmiddel voor professionals in deze industrieën.
Breedte cm 11
Hoogte cm 10
Diameter mm 0
Gewicht kg 1.3
Gewicht 1.3