Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

SOLA Doelschijf rood ZS magnetisch en steun

€ 16,99 € 13,59

SOLA Doelschijf rood ZS magnetisch en steun

Productnummer: 611970
16.99 13.59 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De SOLA Doelschijf rood ZS magnetisch 115x75mm is een accessoire dat gebruikt kan worden in combinatie met groene laserlijnen om de zichtbaarheid en nauwkeurigheid van de laserlijnen te verbeteren. De doelschijf is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afmeting van 115x75mm.
De doelschijf is voorzien van een sterke magneet aan de achterzijde, waardoor deze gemakkelijk bevestigd kan worden aan metalen oppervlakken. Hierdoor kan de doelschijf op de juiste plaats worden bevestigd om de laserlijn op te richten en de nauwkeurigheid van de metingen te vergroten.
De groene kleur van de doelschijf zorgt ervoor dat de laserlijnen beter zichtbaar zijn, zelfs op grotere afstanden of bij helder licht. Hierdoor kunnen de laserlijnen gemakkelijker worden gevolgd en de nauwkeurigheid van de metingen worden verbeterd.
De SOLA Doelschijf groen ZLM-G magnetisch 69x98mm is een handig en betrouwbaar accessoire dat de functionaliteit van groene laserlijnen vergroot en de nauwkeurigheid van metingen verbetert.
Breedte cm 10
Hoogte cm 3
Diameter mm 0
Gewicht kg 0.03
Gewicht 0.03