Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5m

SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5m

Totaalprijs
20,29 20,29 per stuk
Stuk
Nog maar 4 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611947
De SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5 m is een meetinstrument dat wordt gebruikt om afstanden en lengtes te meten. De rolbandmaat heeft een lengte van 5 meter en een breedte van 19mm. De rolbandmaat heeft een stevige behuizing gemaakt van duurzaam plastic en een geel meetlint dat duidelijk is af te lezen.
De SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5 m heeft een eindhaak die stevig aan het uiteinde van het meetlint is bevestigd. De eindhaak kan worden gebruikt om te meten vanaf de rand van een oppervlak of om het beginpunt van een meting te markeren.
De rolbandmaat heeft een vergrendelingsmechanisme dat het meetlint op zijn plaats houdt zodat de meting nauwkeurig blijft. Het lint kan worden teruggetrokken met behulp van een terughaalknop, die zich aan de onderkant van de behuizing bevindt.
De SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5 m heeft een metrische schaalverdeling, wat betekent dat de afstanden worden weergegeven in meters en centimeters. Het meetlint is ook voorzien van een handige schaalverdeling voor het meten van hoeken.
Kortom, de SOLA Rolbandmaat, 19mm Popular PP 5 m is een betrouwbaar en duurzaam meetinstrument dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het heeft een stevige behuizing, een geel meetlint en een vergrendelingsmechanisme om nauwkeurige metingen te garanderen.

EIGENSCHAPPEN:
•Breukvaste 2-K-kunststof-behuizing
•Betrouwbaar in het gebruik door antislip oppervlak en ergonomisch design
•Exacte 2-delige rem voor nauwkeurige metingen "in de dag"
•Systeem met stootdemper ontziet de eindhaak
•Duurzame nauwkeurigheid en bescherming tegen beschadiging door het versterkte begin van de band
•Robuuste ABS riemclip voor een stevige bevestiging