Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

SOLA Schroefdraadapterset t.b.v. bouwstatief GA-SET

€ 19,99 € 16,00

SOLA Schroefdraadapterset t.b.v. bouwstatief GA-SET

Productnummer: 611971
19.99 16 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De SOLA Schroefdraadapterset tbv bouwstatief GA-SET is een set adapters om de schroefdraadmaat van een meetinstrument of gereedschap om te rekenen naar de schroefdraadmaat van het SOLA Bouwstatief BST. Hierdoor kan het meetinstrument of gereedschap worden gebruikt in combinatie met het SOLA Bouwstatief BST, wat een stabiel en betrouwbaar platform biedt voor nauwkeurige metingen.
De set bevat 2 verschillende adapters, elk met een andere schroefdraadmaat. De adapters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een veilige pasvorm. De set wordt geleverd in een compacte draagtas voor eenvoudig opbergen en vervoeren.
Al met al is de SOLA Schroefdraadapterset tbv bouwstatief GA-SET een handig accessoire voor professionals die werken met meetinstrumenten of gereedschappen met verschillende schroefdraadmaten. De mogelijkheid om draadmaten om te rekenen en te passen op de SOLA Bouwstatief BST zorgt voor extra veelzijdigheid en nauwkeurigheid in constructie- en landmeetkundige toepassingen.

Schroefdraad statief 1/4" naar 5/8" en 5/8" naar 1/4"
Breedte cm 10
Hoogte cm 5
Diameter mm 0
Gewicht kg 0.06
Gewicht 0.06