Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Het Tuinvisie stappenplan


Tuinvisie staat voor je klaar! Met ons vierstappenplan laten we je zien hoe je jouw droomtuin kunt realiseren. Van inspiratie tot de uiteindelijke aanleg, wij begeleiden je bij elke stap. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het werk liever aan een professional overlaat, het stappenplan van Tuinvisie helpt je op weg!

Inspiratie opdoen

Inspireren en oriënteren staat centraal. Ontdek welke stijlen en thema's bij jouw droomtuin passen. Inspireren en oriënteren staat centraal. Ontdek welke stijlen en thema's bij jouw droomtuin passen.

Meer informatie

Keuzes maken

Bij het kiezen van een tuinstijl of thema horen ook beslissingen over materiaal, indeling en inrichting. Bij het kiezen van een tuinstijl of thema horen ook beslissingen over materiaal, indeling en inrichting.

Meer informatie

Planning maken

Maak een plan voor de realisatie. Wat moet er nog gebeuren? En waar moet je allemaal aan denken? Maak een plan voor de realisatie. Wat moet er nog gebeuren? En waar moet je allemaal aan denken?

Meer informatie

Tuin realiseren

Het is tijd om jouw nieuwe tuin aan te leggen. De realisatie van jouw droomtuin kan beginnen! Het is tijd om jouw nieuwe tuin aan te leggen. De realisatie van jouw droomtuin kan beginnen!

Meer informatie