Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Het Tuinvisie stappenplan


In vier concrete stappen laten we je zien hoe jij jouw droomtuin kunt realiseren. Dat begint bij inspiratie en eindigt bij de aanleg van jouw droomtuin. Ga je de klus zelf uitvoeren of laat je het liever aan een professional over? Het Tuinvisie stappenplan maakt het voor iedereen mogelijk.

Inspiratie opdoen

Inspireren en oriënteren staat centraal. Ontdek welke stijlen en thema's mogelijk zijn in de tuin. Inspireren en oriënteren staat centraal. Ontdek welke stijlen en thema's mogelijk zijn in de tuin.

Meer informatie

Keuzes maken

Bij een tuinstijl of thema horen ook keuzes. In deze fase maak je keuzes voor materiaal, indeling en inrichting. Bij een tuinstijl of thema horen ook keuzes. In deze fase maak je keuzes voor materiaal, indeling en inrichting.

Meer informatie

Planning maken

Nu kun je een plan maken voorafgaande aan de realisatie. Wat moet er nog allemaal gebeuren? Nu kun je een plan maken voorafgaande aan de realisatie. Wat moet er nog allemaal gebeuren?

Meer informatie

Tuin realiseren

Het is tijd om jouw nieuwe tuin aan te leggen. De realisatie van je droomtuin kan beginnen! Het is tijd om jouw nieuwe tuin aan te leggen. De realisatie van je droomtuin kan beginnen!

Meer informatie