Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Strackstone+ Dikformaat 21x7x8cm vlak Madrid

€ 0,56

Strackstone+ Dikformaat 21x7x8cm vlak Madrid

Productnummer: 607448
€ 0,56
m2
Stuk
€ 40,32
Dit product wordt verkocht per 72 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Strackstone + van Tuinvisie is een door-en-doorgekleurde betonsteen zonder facet, die de sfeer ademt van een straatbaksteen. Om afsplinteren van de stenen te voorkomen, is de Strackstone+ voorzien van afstandhouders. Bij de productie van de steen hebben we een hydrofobeermiddel toegevoegd, waardoor het oppervlak van de Strackstones waterafstotend is en vuil en vocht minder kans hebben om in de steen door te dringen. Ben je op zoek naar een betonproduct met de uitstraling van een straatbaksteen? Dan is de Strackstone dikformaat echt iets voor jouw tuin.

Met Strackstone + investeer je in een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. De steen kan tegen een stootje en is bestand tegen slijtage, vorst en weersinvloeden. Met Strackstone + geniet je van het gemak van onderhoudsarme bestrating. De stenen zijn eenvoudig te reinigen en vereisen weinig onderhoud. Hierdoor blijft jouw bestrating er jarenlang als nieuw uitzien.

Of je nu een strak terras wilt realiseren of juist een speels tuinpad wilt aanleggen, de kracht van de Strackstone dikformaat is zijn veelzijdigheid. Speel met verschillende legpatronen, zoals een halfsteensverband of een visgraatmotief, om het gewenste effect te bereiken en een unieke look voor jouw tuin te realiseren. Houd bij het leggen van de stenen rekening met de gewenste voegbreedte. Vul de voegen met voegzand of voegmortel van Tuinvisie om de klinkers stevig op hun plaats te houden en onkruidgroei tegen te gaan.

Tip: Voor een nette afwerking van je bestrating gebruik je opsluitbanden van Tuinvisie. Deze zorgen niet alleen voor een nóg strakkere afwerking, maar voorkomen ook dat de stenen verschuiven en verzakken.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 7
Hoogte cm 0
Dikte mm 80
Gewicht kg 2.6
Gewicht 2.6