Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Strackstone+ Dikformaat 21x7x8cm vlak wijnrood/oker genuanceerd

€ 0,56

Strackstone+ Dikformaat 21x7x8cm vlak wijnrood/oker genuanceerd

Productnummer: 209067
€ 0,56 per stuk
m2
Stuk
€ 40,32
Dit product wordt verkocht per 72Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Strackstone + is een door-en-door gekleurde betonsteen zonder facet. Dit zorgt ervoor dat de stenen een uitstraling van straatbakstenen hebben. Er is een hydrofobeer toegevoegd, waardoor de maatvaste stenen water- en vuilafstotend zijn. Ze beschikken over verdekte afstandhouders om afsplinteren te voorkomen en zijn leverbaar in verschillende kleuren en nuanceringen. De Strackstone + wordt geleverd in het formaat 21x7x8 centimeter. Dankzij de dikte van 8 centimeter is de Strackstone klinker wijnrood/oker ook zeer geschikt voor de aanleg van een oprit.

Kenmerken van een door-en-door steen
Een door-en-door steen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Aftrillen mogelijk
Breedte verpakking 7 Centimeter
Diepte verpakking 21 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 8 Centimeter
Kleurfamilie Multi
Leggen met voeg 0
Materiaal Beton
Nettogewicht 2.6 Kilogram
Volledige afmeting los product 7 x 8 x 21 cm
Vorstbestendig