Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Strackstone+ Waalformaat 20x5x8cm vlak antraciet

Strackstone+ Waalformaat 20x5x8cm vlak antraciet

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
268,80
35,00 per m2
Dit product wordt verkocht per 768Stuks
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 210667
De Strackstone + is een door-en-door gekleurde betonsteen zonder facet. Dit zorgt ervoor dat de stenen een uitstraling van straatbakstenen hebben. Er is een hydrofobeer toegevoegd, waardoor de maatvaste stenen water- en vuilafstotend zijn. Ze beschikken over verdekte afstandhouders om afsplinteren te voorkomen en zijn leverbaar in verschillende kleuren en nuanceringen. De Strackstone + wordt geleverd in het formaat 20x5x8 centimeter. Dankzij de dikte van 8 centimeter is de Strackstone klinker antraciet ook zeer geschikt voor de aanleg van een oprit.

Kenmerken van een door-en-door steen
Een door-en-door steen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.