Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tambour 15x20x6cm oud bont

€ 0,85

Tambour 15x20x6cm oud bont

Productnummer: 208919
€ 0,85 per stuk
m2
Stuk
€ 44,20
Dit product wordt verkocht per 52Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Tambour is een door-en-door gekleurde steen, wat zorgt voor een zeer intensieve kleur. De steen is getrommeld en heeft daardoor afgesleten randen die zorgen voor een oude en nostalgische sfeer. De Tambour heeft een dichte en gladde structuur. Daarnaast is de steen maatvast en dus eenvoudig zelf te leggen. Tijdens het productieproces wordt een hydrofobeer toegevoegd wat de Tambour water- en vuilafstotend maakt. De Tambour is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Dit product betreft het formaat 15x20x6 centimeter in de kleur bruin/geel/grijs/rood.

Kenmerken van een door-en-door steen
Een door-en-door steen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Aftrillen mogelijk
Breedte verpakking 15 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 6 Centimeter
Kalkuitbloeivrij
Kleurfamilie Bruin , Geel , Grijs , Rood
Kleurvastheid
Leggen met voeg 0
Materiaal Beton
Nabewerking beton Getrommeld
Nettogewicht 4 Kilogram
Volledige afmeting los product 15 x 6 x 20 cm
Vorstbestendig