Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Taunus Geel 8-16mm 20kg

Taunus Geel 8-16mm 20kg

Totaalprijs
6,20 6,20 per stuk
Stuk
Nog maar 251 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611616
Taunus Geel is een mix van witte, gele en oranje tinten en is een natuurlijk gerond grind. Het gele grind is drukvast en heeft een hoge hardheid, waardoor het zeer geschikt is voor opritten. Je kunt het gele grind goed combineren in zowel moderne als authentieke tuinen. Taunus Geel grind 8-16 mm wordt geleverd in een zak van 20 kilo.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt ervoor dat het grind mooie ronde vormen krijgt. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Dankzij de ronde vormen kun je grind uitstekend gebruiken voor het aanleggen van een terras, looppad of vijverrand.

Het verschil tussen grind en split
Het grote verschil met split is dat split minder geluid maakt als je er overheen loopt en wat stabieler ligt. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit veel verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Door de stabiele ondergrond kunnen diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat spoorvorming of verzakking kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je met behulp van grindroosters een oprit aanleggen? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Drainerend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Geel
Kleur Geel

Afmetingen

Gewicht 20 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden