Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Taunus Geel 8-16mm mini bag 500kg

€ 139,00

Taunus Geel 8-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611545
€ 139,00

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met Taunus Geel van Tuinvisie transformeer je jouw tuin tot een aantrekkelijke en uitnodigende buitenruimte. De warme zachtgele gloed die zo kenmerkend is voor deze grindsoort zorgt voor een gezellige en gastvrije sfeer die past bij verschillende tuinstijlen.

Het duurzame Taunus Geel, afkomstig uit het Taunus gebergte, is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Taunus Geel zijn eindeloos. Zo kun je het grind van 8-16 mm gebruiken voor het aanleggen van onder andere tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Voordat je met Taunus Split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen. Om het geel split Taunus gelijkmatig te verdelen en het product strak af te werken gebruik je een hark.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten of grindplaten om verzakking te voorkomen) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het gele split met een dikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het grind voor een stabiele basis. Als het grind eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je regelmatig bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of een hark draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling van het product.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Geel Wit
Kleur familie Multi
Gewicht 500