<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WS824Q" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Tips

Tuintips, voor iedereen

Tuinen zijn prachtig om te zien en heerlijk om veel tijd door te brengen. Maar een tuin is wel continue in beweging en heeft dus ook onderhoud nodig. De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven, we willen vaker iets veranderen en trends van binnen voeren we ook buiten door.

TuinVisie geeft u tuintips voor alle facetten van de tuin; aanleg, onderhoud en behoud. Een spontane tip of zelfs een volledig filmpje waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het zelf kunt doen.

Het leggen van tegels is soms nog een heel karwei. TuinVisie heeft voor een groot aantal tegels, natuursteen en stenen legvoorbeelden gemaakt, die hieronder kosteloos te downloaden zijn. Doe er uw voordeel mee!

LegvoorbeeldenTuinVisie beschikt over een ruim assortiment tuinmaterialen, mooie materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn belangrijk, maar het is minstens zo belangrijk dat de tuinmaterialen die u heeft aangeschaft op de juiste manier gelegd worden. Hoe legt u keramische tegels? En hoe kunt u het beste een oprit leggen?
Bekijk de verwerkingsvoorschriften en tips hieronder.
Heeft een dringende vraag maar staat uw materiaal er (nog) niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@tuinvisie.nl.
Dan kijken we of het antwoord op uw vraag als tuintip kunnen toevoegen.

Verwerkingsvoorschriften