Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tremico Antraciet 20x30x6cm

€ 1,62

Tremico Antraciet 20x30x6cm

Productnummer: 206897
€ 1,62
m2
Stuk
€ 19,44
Dit product wordt verkocht per 12 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Tremico terrastegel van Tuinvisie is een tegel met een deklaag, facet en afstandhouders. De Tremico tegels, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, zijn gemaakt met natuurlijke kleurmineralen. Dat zorgt ervoor dat de tegel slijtvast is en mooi van kleur blijft. Zoek je een mooie, strakke tegel die ook geschikt is voor de oprit, dan is de Tremico echt iets voor jou.
De Tremico terrastegel is een tegel van 6 cm dik beton. Dat maakt dat de tegel bestand is tegen vorst en allerlei weersinvloeden en dus ook erg duurzaam is. Met zijn natuurlijke uitstraling past de Tremico perfect past bij verschillende tuinstijlen. Dus ook die van jou.

Legverband
Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest. Recht, diagonaal of in visgraatpatroon. Daarnaast bepaal je ook de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.

Stabiele ondergrond
Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Deze tegel heeft een dikte van 4 cm en dat betekent dat je deze tegel rechtstreeks op een stabiel zandbed kunt leggen.
Breedte cm 20
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 0
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 7.8
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Lichtgewicht 0
Geschikt voor oprit 3
Volledige afmeting 30x20x6 cm
Gewicht 7.8