Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tremico Betonklinker (BKK) Zeeuws Bont 7cm

€ 0,52

Tremico Betonklinker (BKK) Zeeuws Bont 7cm

Productnummer: 209776
€ 0,52
m2
Stuk
€ 18,72
Dit product wordt verkocht per 36 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Tuinvisie Tremico Betonklinker is een steen die mede door zijn dikte, die varieert van 6 tot 8 cm, erg sterk en duurzaam is. Dat maakt deze betonklinker de ideale steen voor het aanleggen van een oprit. Met zijn stevige constructie en sfeervolle uitstraling geeft deze betonklinker jouw buitenruimte een tijdloos karakter, dat zowel past bij moderne als klassieke tuinen. De Tremico betonklinkers zijn verkrijgbaar in Waalformaat en Dikformaat. De steen is in verschillende kleuropties leverbaar, waardoor je een unieke sfeer kunt creëren die aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de omgeving. Met de Tremico Betonklinker geef je jouw terras, tuinpad of oprit een blijvend fraaie uitstraling.

De Tremico klinkers kunnen tegen een stootje. Hij is bestand tegen slijtage, vorst en weersinvloeden. Hierdoor blijft jouw bestrating jarenlang mooi, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien is de betonklinker eenvoudig te reinigen en vereist hij weinig onderhoud, wat jou weer kostbare tijd bespaart.

Of je nu een strak terras wilt realiseren of juist een speels tuinpad wilt aanleggen, de kracht van de Tremico Betonklinker is zijn veelzijdigheid. Speel met verschillende legpatronen, zoals een halfsteensverband of een visgraatmotief, om het gewenste effect te bereiken en een unieke look voor jouw tuin te realiseren. Houd bij het leggen van de stenen rekening met de gewenste voegbreedte. Vul de voegen met voegzand of voegmortel van Tuinvisie om de klinkers stevig op hun plaats te houden.

Tip: Voordat je de klinkers gaat leggen, zorg je voor een stabiele en goed geëgaliseerde ondergrond en een goede afwatering.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 10.5
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 0
Dikte mm 70
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 3.4
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Lichtgewicht 0
Geschikt voor oprit 5
Verminderde kans op kalkuitbloei 2
Kleurvastheid 3
Volledige afmeting 21x10,5x7 cm
Keurmerk CE
Diepte cm 21
Gewicht 3.4