Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tremico Oud Bont 20x30x6cm

€ 1,62

Tremico Oud Bont 20x30x6cm

Productnummer: 206906
€ 1,62 per stuk
m2
Stuk
€ 19,44
Dit product wordt verkocht per 12Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Zoek je een mooie, strakke tegel die ook geschikt is voor de oprit? Dan is de Tremico echt iets voor jou. De Tremico terrastegel van Tuinvisie is een tegel met facetrand en afstandhouders. Daarnaast is de Tremico tegel voorzien van een deklaag en is deze gemaakt met natuurlijke kleurmineralen. Hierdoor is de tegel slijtvast en kleurvast. De Tremico betontegel rood/zwart is verkrijgbaar in verschillende formaten en 8 verschillende kleuren. Alle Tremico betontegels hebben een dikte van 6 centimeter. Dankzij de natuurlijke uitstraling past de Tremico betontegel perfect bij verschillende tuinstijlen.

Productiekenmerken van Betontegel Tremico
Na de productie van betontegel Tremico wordt de tegel niet gecoat of gestraald. De tegel wordt voorzien van een hydrofobering. Bij deze behandeling wordt het onderbeton behandeld met een hydrofoob. Hierdoor is de tegel van onderaf beschermd tegen optrekkend vocht vanuit de grond.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Breedte verpakking 20 Centimeter
Diepte verpakking 30 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 6 Centimeter
Kleurfamilie Rood , Zwart
Materiaal Beton
Nettogewicht 7.8 Kilogram
Volledige afmeting los product 20 x 6 x 30 cm
Vorstbestendig