Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tremico Smook Dikformaat 6cm

€ 0,36

Tremico Smook Dikformaat 6cm

Productnummer: 206917
€ 0,36 per stuk
m2
Stuk
€ 19,44
Dit product wordt verkocht per 54Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Tremico is een deklaagklinker met een facetrand. Een facetrand is een afwerking aan de klinker waardoor de rand minder snel zal beschadigen. De Tremico klinker is sterk met een strakke uitstraling en gemaakt van natuurlijke materialen. Tremico is uiterst geschikt voor het creëren van paden en terrassen. Voor de aanleg van een oprit zijn Tremico klinkers met een dikte vanaf 7 centimeter geschikt. De klinker is goed bestand tegen slijtage en verkleurt niet snel. Je kunt de Tremico bestellen in zowel effen als genuanceerde kleuren. Daarnaast ook te bestellen in verschillende formaten. Deze steen betreft het formaat 20x6,7x6 centimeter in de kleur grijs/zwart.

Kenmerken van een deklaag klinker
Deklaagklinkers bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit beton, natuursteen of keramiek. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Aftrillen mogelijk
Breedte verpakking 6.7 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 6 Centimeter
Kleurfamilie Grijs , Zwart
Kleurvastheid
Leggen met voeg 0
Materiaal Beton
Nettogewicht 1.8 Kilogram
Volledige afmeting los product 6.7 x 6 x 20 cm
Vorstbestendig