Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Tremico Texels Bont 20x30x6cm

Tremico Texels Bont 20x30x6cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
20,52
28,51 per m2
Dit product wordt verkocht per 12Stuks
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209111
Zoek je een mooie, strakke tegel die ook geschikt is voor de oprit? Dan is de Tremico echt iets voor jou. De Tremico terrastegel van Tuinvisie is een tegel met facetrand en afstandhouders. Daarnaast is de Tremico tegel voorzien van een deklaag en is deze gemaakt met natuurlijke kleurmineralen. Hierdoor is de tegel slijtvast en kleurvast. De Tremico betontegel bruin/grijs/zwart is verkrijgbaar in verschillende formaten en 8 verschillende kleuren. Alle Tremico betontegels hebben een dikte van 6 centimeter. Dankzij de natuurlijke uitstraling past de Tremico betontegel perfect bij verschillende tuinstijlen.

Productiekenmerken van Betontegel Tremico
Na de productie van betontegel Tremico wordt de tegel niet gecoat of gestraald. De tegel wordt voorzien van een hydrofobering. Bij deze behandeling wordt het onderbeton behandeld met een hydrofoob. Hierdoor is de tegel van onderaf beschermd tegen optrekkend vocht vanuit de grond.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Betontegel met een deklaag
  • Tegel gemaakt met kleurmineralen
  • Slijtvaste en kleurvaste toplaag