Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tremico Twents Bont Waalformaat 6cm

€ 0,27

Tremico Twents Bont Waalformaat 6cm

m2
Stuk
Totaalprijs
19,44
27,00 per m2
Dit product wordt verkocht per 72Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Productnummer: 208850
Tremico is een deklaagklinker met een facetrand. Facet is een afwerking, waardoor de rand van de klinker minder snel zal beschadigen. De Tremico klinker is gemaakt van natuurlijke materialen en sterk met een strakke uitstraling. Tremico is uiterst geschikt voor het creëren van terrassen en paden. Voor de aanleg van een oprit zijn Tremico klinkers met een dikte vanaf 7 centimeter geschikt. De klinker verkleurt niet snel en is goed bestand tegen slijtage. Je kunt de Tremico bestellen in zowel genuanceerde als effen kleuren. Daarnaast ook te bestellen in verschillende formaten. Deze steen betreft het formaat 20x5x6 centimeter in de kleur grijs/rood/antraciet.

Kenmerken van een deklaag klinker
Deklaagklinkers bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit natuursteen, keramiek of beton. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Klinkers en stenen kun je schoonmaken door met een harde bezem goed te vegen. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook met water afspoelen. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Plus- en minpunten
  • Verscheidenheid aan mogelijkheden
  • Stabiel en grip
  • Doorgaans goed waterdoorlatend
  • Onderhoudsarm
Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet , Grijs , Rood
Volledige afmeting los product 5 x 6 x 20 cm
Nettogewicht 1.3 kg
Breedte 5 cm
Hoogte 6 cm
Diepte 20 cm
Kleurvastheid
Aftrillen mogelijk
Vorstbestendig
Geschikt voor oprit