Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Trommelsteen 15x15x6cm S grijs/zwart genuanceerd

€ 0,57

Trommelsteen 15x15x6cm S grijs/zwart genuanceerd

Productnummer: 606053
€ 0,57

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 47,88
Dit product wordt verkocht per 84 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Trommelsteen van Tuinvisie dankt zijn verouderde uitstraling aan een getrommelde afwerkingsmethode. Dat heeft geen invloed op de kwaliteit van de steen, maar zorgt wel voor een mooie verweerde en doorleefde look. En dat is tegelijk de charme van het product, want hiermee krijgt je bestrating een warme en karakteristieke uitstraling die perfect past bij zowel moderne als traditionele tuinontwerpen.
Trommelstenen van Tuinvisie zijn er in verschillende kleuren en maten. Hiermee kun je dus eindeloos combineren en variëren in het legpatroon. Een speels mozaïek of juist een rustig patroon. En door verschillende maten en kleuren door elkaar heen te gebruiken, kun je een prachtig wildverband in je terras creëren. De stenen zijn maatvast en daardoor zeer eenvoudig te verwerken. Niet alleen in een sfeervol terras, maar ook in een konkelend tuinpad, een gezellige zithoek of een stoere oprit. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die je met deze steen hebt.

Stabiele en vlakke ondergrond
Een stevige ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van je bestrating. Voordat je aan de slag gaat met het leggen van de stenen zorg je dan ook voor een goed geëgaliseerde ondergrond. Hiertoe verwijder je eventueel puin en zorg je voor een goede afwatering.

Legpatroon
Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest voor deze steen, zoals halfsteensverband of wildverband. Ook de voeg kun je zelf bepalen. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.
Breedte cm 15
Hoogte cm 0
Dikte mm 60
Gewicht kg 3
Volledige afmeting 15x15x6 cm
Gewicht 3