Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Trommelsteen 20x5x7cm antraciet

Trommelsteen 20x5x7cm antraciet

m2
Stuk
Totaalprijs
18,56
29,00 per m2
Dit product wordt verkocht per 64Stuks
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 211459
De Metro Trommelsteen is een budgetvriendelijke steen in het getrommelde segment. Het is een door-en-door steen met een verouderde uitstraling. De trommelsteen is maatvast met een minimalistisch ontwerp, waardoor het geschikt is voor vrijwel alle tuinstijlen. De Metro Trommelsteen is in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Dit product betreft het formaat 20x5x7 centimeter in de kleur antraciet.

Kenmerken van een door-en-door steen
Een door-en-door steen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Verscheidenheid aan mogelijkheden
  • Stabiel en grip
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsarm
Benodigdheden
Schoon Voegzand Neutraal 25kg
Productnummer: 207298
12,49
Gatorsand XP G2 Beige 20kg
Productnummer: 212126
54,95
Schoon Voegzand Zwart 25kg
Productnummer: 206351
13,99
Alternatieven
Tambour 20x5x7cm antraciet
Productnummer: 208899
0,32