Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Trommelsteen 20x5x7cm grijs/zwart genuanceerd

€ 0,26

Trommelsteen 20x5x7cm grijs/zwart genuanceerd

Productnummer: 211460
€ 0,26
m2
Stuk
€ 16,64
Dit product wordt verkocht per 64 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Trommelsteen van Tuinvisie dankt zijn verouderde uitstraling aan een getrommelde afwerkingsmethode. Dat heeft geen invloed op de kwaliteit van de steen, maar zorgt wel voor een mooie verweerde en doorleefde look. En dat is tegelijk de charme van het product, want hiermee krijgt je bestrating een warme en karakteristieke uitstraling die perfect past bij zowel moderne als traditionele tuinontwerpen.
Trommelstenen van Tuinvisie zijn er in verschillende kleuren en maten. Hiermee kun je dus eindeloos combineren en variëren in het legpatroon. Een speels mozaïek of juist een rustig patroon. En door verschillende maten en kleuren door elkaar heen te gebruiken, kun je een prachtig wildverband in je terras creëren. De stenen zijn maatvast en daardoor zeer eenvoudig te verwerken. Niet alleen in een sfeervol terras, maar ook in een konkelend tuinpad, een gezellige zithoek of een stoere oprit. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die je met deze steen hebt.

Stabiele en vlakke ondergrond
Een stevige ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van je bestrating. Voordat je aan de slag gaat met het leggen van de stenen zorg je dan ook voor een goed geëgaliseerde ondergrond. Hiertoe verwijder je eventueel puin en zorg je voor een goede afwatering.

Legpatroon
Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest voor deze steen, zoals halfsteensverband of wildverband. Ook de voeg kun je zelf bepalen. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.
Nabewerking beton Getrommeld
Breedte cm 5
Facet/vellingkant Nee
Hoogte cm 0
Dikte mm 70
Gewicht kg 1.6
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Geschikt voor oprit 5
Volledige afmeting 20x5x7 cm
Gewicht 1.6
Benodigdheden
Alternatieve producten
Tambour 20x5x7cm smook € 0,30 € 0,24