Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Trommelsteen 21x7x7cm grijs/zwart genuanceerd

€ 0,38

Trommelsteen 21x7x7cm grijs/zwart genuanceerd

Productnummer: 211454
€ 0,38 per stuk
m2
Stuk
€ 18,24
Dit product wordt verkocht per 48Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Metro Trommelsteen is een budgetvriendelijke steen in het getrommelde segment. Het is een door-en-door steen met een verouderde uitstraling. De trommelsteen is maatvast met een minimalistisch ontwerp, waardoor het geschikt is voor vrijwel alle tuinstijlen. De Metro Trommelsteen is in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Dit product betreft het formaat 21x7x7 centimeter in de kleur grijs.

Kenmerken van een door-en-door steen
Een door-en-door steen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Breedte verpakking 7 Centimeter
Diepte verpakking 21 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 7 Centimeter
Leggen met voeg 0
Materiaal Beton
Nabewerking beton Getrommeld
Nettogewicht 2.3 Kilogram
Volledige afmeting los product 7 x 7 x 21 cm
Vorstbestendig