Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Tuinvisie zakelijk

Tuinvisie is producent, importeur en leverancier van een breed scala aan tuinproducten. Hierbij moet je denken aan betonnen sierbestrating, keramische en betonnen tuintegels, tuinhout en onderhouds- en reinigingsmiddelen. Alles voor de aanleg van een droomtuin!

Tuinvisie heeft een netwerk van kwalitatief hoogwaardige Tuinvisie-resellers opgebouwd. Wij bouwen continu aan ons netwerk en staan altijd open voor nieuwe relaties. Meer weten? 

Partner worden van Tuinvisie

Tuinvisie Academy

Tuinvisie is er voor iedereen met een groen hart. Wij nodigen alle hoveniers uit om deel te nemen aan de workshops van de Tuinvisie Academy.

Met de Tuinvisie Academy kunnen we elkaar versterken door kennis te delen. Jij als hovenier hebt kennis van tuinen en de inrichting, wij hebben kennis van de materialen en de toepassing.

Tijdens de workshops van de Tuinvisie Academy vertellen we onder andere over producten die oplossingen kunnen bieden voor de wensen van de consument. Daarnaast gaan we in op de manier hoe je deze producten het beste kunt verwerken. Meld je nu aan voor één van workshops!

Bekijk alle workshops

Hovenier van het Jaar verkiezing

Bij Tuinvisie zijn we vastberaden om de schoonheid van tuinen en het vakmanschap van hoveniers te erkennen. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze Hovenier van het Jaar verkiezing. 

Het is dé gelegenheid om jouw meesterwerk of droomtuin in de schijnwerpers te zetten. Nomineer jezelf als hovenier of inspireer jouw klanten om een nominatie in te dienen.

Meer informatie over Hovenier van het Jaar