Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Tyleenslang Kiwa 16x1,8mm Lengte 10mtr Zwart, 6,3 bar, pe 40

€ 30,00

Tyleenslang Kiwa 16x1,8mm Lengte 10mtr Zwart, 6,3 bar, pe 40

Productnummer: 612260
€ 30,00 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Tyleenslangen (ook wel zpe buizen genoemd) zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen, zoals drinkwater, beregening en waterafvoer. Ze zijn flexibel en duurzaam, waardoor ze in staat zijn om verschillende omgevingsfactoren te weerstaan.

Deze KIWA goedgekeurde tyleenslang heeft een diameter van 16mm en een lengte van 10 meter, en is geschikt voor het gebruik van drinkwater. De wanddikte van deze slang is 1,8mm. Tyleenslangen hebben ook een goede chemische bestendigheid en zijn bestand tegen UV-straling. Daarnaast zijn ze vorstbestendig en kunnen zowel onder als bovengronds worden gebruikt.

Een ander groot voordeel van tyleenslangen is dat ze zeer goed lasbaar zijn, waardoor 100% trekvaste en waterdichte verbindingen kunnen worden gemaakt. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarbij lekdichtheid cruciaal is. Passende verbindingsstukken voor tyleenslangen hebben wij ook in ons assortiment.

Het feit dat tyleenslangen recyclebaar zijn, maakt ze ook nog eens beter voor het milieu. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn.
Breedte verpakking 46 Centimeter
Diepte verpakking 47.8 Centimeter
Hoogte verpakking 11 Centimeter
Materiaal Kunststof
Volledige afmeting los product 46 x 11 x 47.8 cm