Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Tyleenslang Kiwa 25x2,7mm Lengte 25mtr Zwart, 6,3 bar, pe 40

Tyleenslang Kiwa 25x2,7mm Lengte 25mtr Zwart, 6,3 bar, pe 40

Totaalprijs
89,98 89,98 per rol
Rol
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612263
Tyleenslangen (ook wel zpe buizen genoemd) zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen, zoals drinkwater, beregening en waterafvoer. Ze zijn flexibel en duurzaam, waardoor ze in staat zijn om verschillende omgevingsfactoren te weerstaan.

Deze KIWA goedgekeurde tyleenslang heeft een diameter van 25mm en een lengte van 25 meter, en is geschikt voor het gebruik van drinkwater. De wanddikte van deze slang is 2,7mm. Tyleenslangen hebben ook een goede chemische bestendigheid en zijn bestand tegen UV-straling. Daarnaast zijn ze vorstbestendig en kunnen zowel onder als bovengronds worden gebruikt.

Een ander groot voordeel van tyleenslangen is dat ze zeer goed lasbaar zijn, waardoor 100% trekvaste en waterdichte verbindingen kunnen worden gemaakt. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarbij lekdichtheid cruciaal is. Passende verbindingsstukken voor tyleenslangen hebben wij ook in ons assortiment.

Het feit dat tyleenslangen recyclebaar zijn, maakt ze ook nog eens beter voor het milieu. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn.

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 81 x 9.3 x 81 cm
Breedte 81 cm
Hoogte 9.3 cm
Diepte 81 cm
Gewicht 50 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden