Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Wallblock New Texels Bont 15x15x60cm

€ 4,99 € 3,99

Wallblock New Texels Bont 15x15x60cm

Productnummer: 211418
€ 4,99 € 3,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met de Wallblock New van Tuinvisie leg je de ideale basis voor een strak muurtje of moderne border. Ook een minimalistische vijver is met dit stapelblok eenvoudig ge creëerd. Het stapelblok met zijn karakteristieke rechte kanten is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Een muurblok voor elke tuin
Bloembakken, borders, terrasafscheidingen of een vijverrand. Wat je ook wilt aanleggen in je tuin en welke stijl je ook wilt creëren, met de wallblocks van Tuinvisie breng je mooie hoogteverschillen en fraaie accenten in je tuin aan. Of je nu een symmetrisch vormgegeven nieuwbouwtuin, een klassieke tuin of een tuin met een nostalgisch karakter hebt, bij Tuinvisie vind je gegarandeerd de blokken waarmee je behalve een muur ook een aangename sfeer bouwt in je tuin. Met afdekplaten van Tuinvisie zorg je voor een mooie strakke afwerking van de bovenkant van je muurtje.

Duurzaam en onderhoudsarm
Behalve zijn natuurlijke charmes heeft dit muurblok nog veel meer te bieden. Het is een duurzaam product dat jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist. Stapelblokken beton zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zal niet snel verkleuren of beschadigen.

Goede voorbereiding
Ga je binnenkort een tuinmuur of border maken met deze muurblokken? Zorg er dan voor dat je de ondergrond egaliseert en verdicht voordat je begint met stapelen. Ook adviseren we je om tijdens het bouwen speciale lijm en klemmen te gebruiken om de blokken op hun plaats te houden.
Breedte cm 15
Facet/vellingkant Nee
Hoogte cm 15
Gewicht kg 29
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Lichtgewicht 0
Verminderde kans op kalkuitbloei 3
Kleurvastheid 3
Volledige afmeting 60x15x15 cm
Keurmerk CE
Kleur familie Zwart
Diepte cm 15
Gewicht 29