Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Wallblock Split Smook 10x10x40cm

€ 2,59 € 2,07

Wallblock Split Smook 10x10x40cm

Productnummer: 207296
2.59 2.07 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met het Tuinvisie Wallblock Split haal je een modern stapelblok met een ruw randje in je tuin. Dit gladde stapelblok is na productie gespleten, waardoor het aangezicht een ruw en grillig oppervlak heeft, terwijl de bovenzijde van het stapelblok glad is. Met het Wallblock Split heb je een kant-en-klare oplossing voor het creëren van een stijlvolle en duurzame tuinmuur. De stapelblokken beton zijn eenvoudig te verwerken en te stapelen, waardoor je in korte tijd een stevige en strakke muur van muurblokken kunt bouwen.

Behalve dat het muurblok mooi is om te zien, is het ook een duurzaam product dat jarenlang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Stapelblokken beton zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zal niet snel verkleuren of beschadigen. Bovendien is de Wallblock Split goed bestand tegen vocht en vorst, waardoor het uitermate geschikt is voor buiten.

Ga je met ons Wallblock Split aan de slag? Zorg er dan voor dat je de ondergrond egaliseert en verdicht voordat je begint met stapelen. Ook adviseren we je om tijdens het bouwen speciale lijm en klemmen te gebruiken om de blokken op hun plaats te houden.

Met het Wallblock Split van Tuinvisie leg je de basis voor een stijlvolle en duurzame tuinmuur of border. En je hebt ook nog eens de garantie van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige verwerking. Waar wacht je nog op? Met dit product ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een eenvoudige verwerking.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Nabewerking beton Geknipt
Breedte cm 10
Facet/vellingkant Nee
Hoogte cm 10
Gewicht kg 8.6
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Lichtgewicht 0
Verminderde kans op kalkuitbloei 3
Kleurvastheid 3
Volledige afmeting 40x10x10 cm
Keurmerk CE
Kleur omschrijving Grijs
Kleur familie Grijs
Diepte cm 10
Gewicht 8.6