Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm

Wallblock Split Texels Bont 12x12x30cm

Bereken uw oppervlakte
aantal zijdes en voor de maten in
cm
cm
Aangeraden aantal stuks: ( + reserve blokken)
Totaalprijs
2,89 2,89 per stuk
Stuk
Nog maar 778 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 211286
Creëer een moderne tuin met het prachtige Wallblock Split Texels Bont. Het stapelblok heeft de naam te danken aan het productieproces waarbij het blok wordt geknipt. De bovenzijde en onderzijde van het stapelblok is glad en de zijkant van het stapelblok heeft een ruw aangezicht. Dankzij de strakke bovenzijde kun je het Wallblock eenvoudig stapelen. Zo kun je in korte tijd een stevige en strakke muur bouwen. De stapelblokken 12x12x30 cm zijn bruin/grijs van kleur. Je kunt het stapelblok bruin ook in andere afmetingen en kleuren bestellen bij Tuinvisie.

Split stapelblokken worden gespleten uit 1 groot blok. Houd er daarom rekening mee dat niet alle zijden van het blok gespleten zijn. De kopse kanten kunnen vlak en/of gespleten zijn. Dit kan per levering verschillen. Daarnaast is minimaal 1 van de lange zijden gespleten (ruw).

Stapelblokken plaatsen in je tuin
Ga je binnenkort een tuinmuur of border maken met deze stapelblokken? Maak een vlakke ondergrond met de opsluitbanden van Tuinvisie, voordat je begint met stapelen. Vervolgens kun je de muurblokken monteren met één van de lijmen van Tuinvisie. Met afdekplaten kun je zorgen voor een strakke afwerking aan de bovenkant van de muur.
Pluspunten
  • Hoge maatvastheid
  • Volledig ruw aangezicht
  • Authentieke uitstraling
  • Eenvoudig te verwerken
  • Lang kleurbehoud