Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

WPC 23x138mm NTW Ultrashield Ipé Kantplank

WPC 23x138mm NTW Ultrashield Ipé Kantplank

Totaalprijs
50,99 50,99 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611789
De Fiberdeck WPC 23x138mm NTW Ultrashield Ipé Kantplank is een hoogwaardige plank gemaakt van een composietmateriaal genaamd Wood Plastic Composite (WPC). Het is ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als echt hout, maar met extra voordelen zoals duurzaamheid, weerstand tegen rot en insecten, en weinig onderhoud.
Dit specifieke bord is 23 mm dik en 138 mm breed, met een natuurlijke houtnerfstructuur die het uiterlijk van Ipé-hout nabootst. Het is gecoat met een Ultrashield-beschermlaag die extra weerstand biedt tegen krassen, vlekken en vervaging, terwijl het ook gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden is.
De bij de productie van deze plaat gebruikte NTW-technologie (No Visible Wood) zorgt ervoor dat er geen zichtbare schroeven of bevestigingsmiddelen zijn, wat resulteert in een naadloze en schone afwerking. Dit maakt het een ideale keuze voor terrassen, patio's en andere buitenruimtes waar esthetiek belangrijk is.
Het ontwerp van het bord zorgt voor een gemakkelijke installatie en een stevige pasvorm, terwijl het ook zorgt voor een afgewerkte rand die zowel functioneel als stijlvol is. Al met al is de Fiberdeck WPC 23x138mm NTW Ultrashield Ipé Kantplank een hoogwaardige terrasplank die de schoonheid van hout combineert met de voordelen van een composietmateriaal.

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 13.8 x 2.3 x 300 cm
Breedte 13.8 cm
Hoogte 2.3 cm
Diepte 300 cm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden