Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

WPC Boston vulling Ipé 176x183cm

€ 325,99

WPC Boston vulling Ipé 176x183cm

Productnummer: 611160
€ 325,99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Het WPC-Premium Scherm is een composiet schuttingpaneel gemaakt van een combinatie van gerecyclede houtvezels en kunststof. Dit materiaal biedt een duurzaam, onderhoudsarm alternatief voor traditionele houten omheiningen en is bestand tegen rotten, kromtrekken en andere soorten schade veroorzaakt door blootstelling aan de elementen.
De verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking van het paneel zijn ontworpen om de natuurlijke uitstraling van hout aan te vullen en een warm en uitnodigend gevoel te geven aan uw buitenruimte. Het paneel is ontworpen om eenvoudig te installeren, met een tand-en-groefsysteem dat zorgt voor een veilige en stabiele verbinding tussen elk paneel.
De WPC-Premium Scherm is ontworpen om lang mee te gaan en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een handige en kosteneffectieve optie is voor mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en duurzame afrasteringsoplossing. Het paneel is ook ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, omdat het is gemaakt van gerecyclede materialen en er geen agressieve chemicaliën of behandelingen nodig zijn.
Al met al kan de Fiberdeck WPC-Premium Scherm een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en aantrekkelijk composiet schuttingpaneel voor hun buitenprojecten. De combinatie van kracht, weinig onderhoud en eenvoudige installatie maken het een populaire keuze bij zowel huiseigenaren als aannemers.
Beperkt houdbaar Nee
Breedte verpakking 176 Centimeter
Brutogewicht 41.9 Kilogram
Diepte verpakking 183 Centimeter
Geschikt voor dakterras
Hoogte verpakking 2 Centimeter
Keurmerk / Kwaliteitsnorm Geen
Kleurfamilie Bruin
Leggen met voeg 0
Maatvastheid
Materiaal dikte 1830 Millimeter
Nettogewicht 41.9 Kilogram
Volledige afmeting los product 176 x 2 x 183 cm
Vuilwerend