Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Yellow Sun Split 11-25mm 20kg

€ 4,19

Yellow Sun Split 11-25mm 20kg

Productnummer: 611618
€ 4,19
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Geef jouw tuin glans met Yellow Sun Split van Tuinvisie. Yellow Sun Split zorgt voor een levendige en zonnige sfeer in jouw tuin. Het split ‘vangt’ de warmte van de zonnestralen op en vormt een mooi contrast met andere elementen in je tuin. Met zo’n opvallende verschijning blijft je tuin zeker niet onopgemerkt.

Het duurzame Yellow Sun Split 11-25mm is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Yellow Sun siergrind zijn eindeloos. Zo kun je het grind gebruiken voor het aanleggen van onder andere tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Voordat je met het Sun Split geel aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten of grindplaten om verzakking te voorkomen) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het gele split met een dikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het grind voor een stabiele basis. Als het grind eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je regelmatig bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of een hark draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling van het product.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Kleur omschrijving Geel
Kleur familie Geel
Gewicht 20