Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Yellow Sun Split 8-11mm bigbag 1500kg

Yellow Sun Split 8-11mm bigbag 1500kg

Totaalprijs
253,51 253,51 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613519
Yellow Sun Split is een prachtige gele kalksteensoort en drukvast met een hoge hardheid. Daardoor is het split zeer geschikt voor de aanleg van opritten. Door de lichte kleur is het split veelzijdig en bij elke tuinstijl te gebruiken. Yellow Sun Split is verkrijgbaar in de formaten 8-11 mm en 11-25 mm. Het Yellow Sun Split 8-11 mm wordt geleverd per big bag van 1500 kilogram.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin. Grind betreft een natuurproduct, het is daarom mogelijk dat de daadwerkelijke kleur enigszins afwijkt van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Drainerend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Geel
Kleur Yellow Sun

Afmetingen

Gewicht 1500 kg
Minimale korrelgrootte 8 mm
Maximale korrelgrootte 11 mm
Gemiddelde korrelgrootte 95 mm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden