Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Yellow Sun Split 8-11mm mini bag 500kg

€ 119,00

Yellow Sun Split 8-11mm mini bag 500kg

Productnummer: 611547
€ 119,00 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Yellow Sun Split is een prachtige gele kalksteensoort en drukvast met een hoge hardheid. Daardoor is het split zeer geschikt voor de aanleg van opritten. Door de lichte kleur is het split veelzijdig en bij elke tuinstijl te gebruiken. Yellow Sun Split is verkrijgbaar in de formaten 8-11 mm en 11-25 mm. Het Yellow Sun Split 8-11 mm wordt geleverd per mini bag van 500 kilo.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
  • Handig verpakt in gaas
  • te gebruiken voor diverse toepassingen
  • ideaal voor schanskorf schutting of ter decoratie
Breedte verpakking 80 Centimeter
Diepte verpakking 120 Centimeter
Gemiddelde korrelgrootte 9.5 Millimeter
Hoogte verpakking 45 Centimeter
Kleur Yellow Sun
Kleurfamilie Geel
Maximale korrelgrootte 11 Millimeter
Minimale korrelgrootte 8 Millimeter
Volume 438.48 Liter (l)